lördag 30 maj 2009

Ren näsa

REN NÄSA

SDC10855 


Lite halvskumm close-up, men jag måste bara visa att om man använder en bra cleanser så ska man inte alls behöva ha svarta prickar på näsan, Se rosa kratrar går också bra!

Jag använder min Mary kay 3-in-1 cleanser för combinerad oljig hud.

916_prodImage1_3-in-1

"Time Wise 3-in-1 Cleanser comb/oily skin. Denna formula för kombinerad till fet hy, rengör huden från överskottsfett och gör att huden känns riktigt ren och fräsch. Samtidigt som den rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat."

Ny bloggdesign

NY BLOGGDESIGN

Som ni ser har min blogg fått en drastisk förändring. Och en del är säkert positiva och andra negativa. Jag själv har inte vant mig heller, så visst är det ovant. En anledning att jag bytte var för att min banner överst på sidan visade mig som blond, och det kändes väldigt out of date. Och så tycker jag om att eperimentera, så visst det här var nog lite av en impuls grej. Jag är sån, jag raderar det gamla innan jag ens vet om det nya fungerar… Jag hade tur! Men den nya designen har ställt till det lite för mig. Designen är inte Bloggers standardmallar precis, utan en mall någon gjort hemma och lagt ut på internet, så att man kan ladda hem koden och dess bilder och klistra in. Så, mina redigeringsalternativ på bloggen är mindre, men ett plus, eftersom jag iaf inte lyckades antingen komma på hur adsense fungerade el fick inga klick… Ingen reklam längre.

FÖRRA HELGEN

Jag är så seg på att uppdatera ibland. Förra helgen fyllde Annelie och Patrik 25 år! AMG! Hur vart dom så stora?? Hur somhelst, så var vi där på söndagen på fika, vilket var supergått!!! Med oss följde även Aino Micke och nya hunden Flint. Flint var verkligen en urmysig hund, han kan inte ha haft det lätt i livet, med tanke på den separationsångest han fick direkt antingen Aino eler Micke släppte kopplet. Här ville man verkligen kunna “hundiska” och kunna säga “ Men dom ska bara köpa en pizza!”

SDC10836

Tryggare kan ingen vara...

SDC10842

SDC10843

SDC10846

Flint försökte övertyga oss gång på gång att han är en knähund!

SDC10824

Annelies storasysters son Lukas som klappar Flints tunga.

SDC10828

Vacker hund gumman, no doubt!

SDC10831

Ni är så fina tillsammans!!!

Testar

Jag håller på att bygga och mecka här! Märks det!?

SÅ URSÄKTA RÖRAN!

Veroniapusssvart1

Aino som lur

Okej det här förvirrar mig en liten aning. Om Nokia hade kommit ut och sagt “Vi har en telefon som heter Aino!” Då hade jag fattat, Aino (min kompis) är halv finsk, Nokia är finskt ^^

Men att SonyEricsson kommer ut med en telefon som heter Aino fattar jag dock inte, MEN tur är väl det, för jag älskar SonyEricsson och visst vill jag kunna ha med mig en Aino i bröstfickan varje dag, att ta fram och klämma på! ;)

Så här skriver Prylkoll.se om Aino:

se-aino-q4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sony Ericssons globala presskonferens är just avklarad och resultatet är tre nya lurar som släpps lagom till årets julhandel.

Från och med nu får telefonmodellerna egennamn istället för kombinationer av siffror och bokstäver.

Först ut är Aino (ovan) med medföljande synkdocka och trådlöst headset. Aino är ljud och bild utan gränser enligt Sony Ericsson. Klart är att Aino blir väldigt uppkopplad med stöd för DLNA, nya Media Go Wireless, Wifi och så Remote Play för att styra din Sony Playstation 3 från din Aino oavsett var i världen du befinner dig.”

Häftigt! Klart jag ska införskaffa en Aino nästa år! Häftigt gumman, i framtiden när du presenterar dig kommer alla säga “Aino? ah, som mobilen?”

DSC00535

Buzzador