tisdag 29 maj 2012


Ska försöka pressa in ett inlägg innan jag ska falla ner på min kudde. Trött är jag! Händelserik dag. Började med läkarbesök där jag åter igen fick förlängd sjukskrivning, men ska börja ta mig ut i arbetslivet nu. Så imorgon ska jag gå ner till Arbetsförmedlingen, berättar min historia och hoppas på att jag på ett fint sätt kan börja arbeta i en bra takt.

Övrigt idag så har jag mått ganska dåligt, började igår och jag vet inte vad det är. Jag trött och yr, svettnigar osv, plus min månadsgäst, så jag har varit som en zombie. På eftermiddagen kom Annelie över och hon och jag cyklade upp till Coop (Jobbigare ön jobbigast när man är dålig, vad tänkte jag??) för att köpa ingredienser till att baka drömmar, frukt och annat skoj! Bl.a en mango en papaya och nektariner. Mums!

Så nu är jag helt slut, men glad.

Ps. Jag satte ner Link i cykelkorgen med kort koppel så han inte kunde hoppa ur, och han satt där så fint, och trivdes ganska bra med att cykla med mig! /varför tog jag ingen bild??) Det ska vi träna mer, ta med sig hunden på cykel kan man väl ha användning av!? ;)

Godnatt!

Buzzador