onsdag 20 juni 2012

Vart ska jag börja? Uppdatering på senaste tiden. :)



Jag har shoppat loss lite på senaste tiden, och annat kul som jag vill dela med mig på bloggen, men jag vet inte vart jag ska börja nu ens! Bl.a tillbringade jag och Annelie en mysig dag på stan, bl.a fikade vi på Café Pelikan här i Norrtälje stad och åt spett med tzatiki. Alltid lika härligt att umgås med henne, vi hade supermysigt! En annan dag var jag med Eva & Eva på Invigningen av de nya affärerna uppe vid Flygfyren. Vi hade också så härligt roligt, handlade massor, och fick lite gratis! Det var 50%-30% Rea, och det tackar man inte nej till! Var duktig också och köpte fyra par sommarbyxor som jag behövde!


Dessutom delade Kungsängen ut gratis kuddar och jag fick Evas kudde så nu har vi två nya gästkuddar till bäddsoffan. För en vecka sedan tog jag och min sambo Alexander en tripp ner på stan här i Norrtälje för att handla lite nytt till sommargarderoben. Främst han, som verkligen behövde lite nytt! Men jo, det är klart att jag fick med mig ett par plagg hem också. Ops! ;) Bl.a en klänning som jag älskar! Den är fin, den sitter helt fab på min kurviga kropp och materialet är så lent och svalt. Det andra plagget jag köpte i samma affär är en tröja med omlott-effekt i olika djurmönster och med 3/4 ärm, vilket jag föredrar framför lång ärm. Vi drog en runda på Intersport Outlet och jag hittade ett par rosa 3/4 mjukisbyxor från Puma. Puma är mitt favoritmärke i alla fall när det kommer till sportigare typ av kläder. Jag älskar puma skor, och vill helst inte ha annat! Sen att mina puma-skor är vita och rosa med glittriga paljetter på, gör inte ont! ;)


Sist men inte minst skulle vi titta på lite 3ds spel eftersom Alexander skulle hämta ut sitt 3ds han beställt, och jag köpte äntligen "Nintendogs+Cats" som jag tyckt varit ett sött spel i flera år. Dessutom såg jag ett annat spel som jag tyckte såg kul ut och som Alexander velat ha ett tag också, Kid Icarus, så då köpte vi det med! Så nu har vi massor av spel eftersom Alex köpte några när han köpte konsolen också. I Nintendogs har jag skapat en supersöt Fransk bulldog som heter Kelly! Jag kan ta med henne när jag går riktiga promenader med mina hundar, ha henne i fickan och då räknas 3ds'et mina steg, och jag får belöningar till min hund desto mer steg jag går. Det brukar bli omkring 1000. 



I helgen gick jag och Annelie på karaoke, och sedan gick vi vidare, jag kom hem närmare 4 och i säng vid 05, och dagen efter var det bara att gå upp vid 12, börja om på nytt med dusch och smink för att sedan åka ut Till Yxlan och grilla och fest igen! Och fest blev det. Var länge sedan jag haft så kul, och vi var vakna till morgonen, fick 4h sömn innan vi drog hem till Norrtälje igen, umgicks med Johannes, och nu efter helgen känner man hur trött man är. Men det var det värt! Sen har det hänt en del tråkiga saker också, men jag väljer att fokusera på det roliga.






Andra bilder från senaste tiden 















Buzzador