onsdag 22 juli 2009

Smink på Rusta

SMINK PÅ RUSTA

Vi var på Rusta idag, där jag för nån månad sedan hittade riktiga fynd. En parfym kopia som luktar vanilj. och heter Vanilla Blues. (39.90) Alla jag träffar säger att jag luktar så gott när jag har deb på mig. Och vid samma tillfälle så köpte jag ett läppglans från Maxfactor som heter “Silk gloss, sheer frost” och på det står “Dazzeling frost with lip balm feel” Och det stämmer. Först känns det som vilket läppglans som helst, men efter ett tag när andra läppglans bara försvinner, ligger en mjuk krämig komnsistens kvar länge. Vilket lämnar läpparna mjuka och sköna!

silk gloss 

Så idag när vi var å Rusta vågade jag testa lite mer smink. Bl.a köpte jag en mascara Från Jane Hellen och den kostade 15 kr! Kan ju knappast bli sämre än den jag har nu…

SDC11070

Hittade också ett läppstift från Lumene, och en söt liten palette från Elisabeth Arden,(39.90) Helt galet bra pris! Ångrar mig lite ang läppstiftet som var exakt min naturliga läppfärg, hade hoppats på ett mer “nude”.

SDC11047

SDC11056

SDC11036

Fikade idag med Tina, vilket var supertrevligt! och efter det bar det av till gymmet igen. Körde mina 8 övningar följt av 30 min kondition. Jag kommer sova gott inatt!

Ska filma en sminkning i morgon, fick förslag idag av Tina på att göra sotiga ögon eller en solkysst look. Vi får se, jag är sugen på paletten från Elisabeth Arden iaf!

Någon som vill testa läppstiftet från Lumene och kanske byta mot något annat? Det kostade 49.90. Jag kan desinfektera det åt dig.

L’ORÉAL VOLUMINOUS MASCARA

L’ORÉAL VOLUMINOUS MASCARA

mascara

Är den sämta mascaran på länge. Jag är inte kräsen vad gäller mascaror, men ibland råkar man på riktiga rötägg. Den här gör inget rätt, den är tom obekväm att använda! Den är så hård och taggig att det sticker mig i övre fransraden när jag använder den. Plus då att mina fransar inte blir längre alls, mer hänger, och volum? Klumparna som bildas då eller?

Den här köper jag aldrig igen!

Jag kommer nätt och jämnt undan med att böja fransarna efteråt, så med min ekonomi, får jag stå ut tills jag kan köpa en ny.

Buzzador