tisdag 24 mars 2009

Hudvård från Mary Kay

thumb_mary_kay_poster

För ett par dagar sedan träffade jag och Annelie en tjej som heter HannaMaja som vi bestämt träff med och hon jobbar som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Jag visste inte vilket märke eller vad för produkter hon skulle visa upp, och när jag såg att det stod produkter från Mary Kay på bordet vart jag positivt överraskad och väldigt nyfiken. Jag som är en YouTube galning, och som har sett alla stora makeup gurus använda sig flitigt av Mary Kay produkter, och älska dem, gjorde mig såklart hoppfull!

Vi fick lite information om Mary Kay, men det bästa var att vi fick testa produkterna! HannaMaja ledde oss stegvis, och var dessutom uppmärksam på vad vi hade för hudtyp, om den var fet, blandhy eller torr. Och såg till att vi testade det som skulle passa vår hud, hon gav oss också tips och tricks. Allmänt så var det här väldigt trevligt! Avslappnande, roligt, spännande att testa nya produkter och häftigt att höra att Mary Kay har 100% nöjda kunder.

Jag fullkomligt älskade produkterna! Jag som letat så länge efter något som gör min hud ren, fräsch och len. Och som HannaMaja sa, har man testat Mary Kay, då vill man inte byta till nått annat. Kan förstå det! När jag testade det här kände jag bara att det här vill jag köpa! Och då fick jag reda på att Mary Kay kan inte köpas i en affär. Utan endast av Fristående hudvårdskonsulter som finns runt om i Sverige, norden, ja hela världen.

Nu är jag en av dem. Jag vill att du ska få chansen att boka in en stund med mig plus 3 av dina vänner. Det kostar ingenting, det tar så lång tid ni vill (minimum 40 min) och det är perfekt att ha på tjejmiddagar,  tillsammans med mor och systrar kanske, eller ett sätt att bjuda in någon på ett event för att man inte setts på ett tag? Du bestämmer vart vi håller till, men jag kan också hålla i lokal i Norrtälje och göra det riktigt mysigt!

Känner ni sedan att ni vill beställa något från Mary Kay gör ni en beställning hos mig, som jag levererar till er personligen snarast och smidigt! Men det är absolut inget krav, utan ta bara chansen att först och främst få testa produkterna! Mary Kay erbjuder inte bara hudvårdsprodukter, utan även makeup, parfym, m.m. och inget är djurtestat. Mary Kay Ash’s minnesfond som bildades 1996, arbetar dessutom aktivt för att förebygga de cancerformer som drabbar kvinnor samt våld mot kvinnor i hemmet.

Jag kommer köra igång i slutet av vecka 14 / början på vecka 15

Hör med mig helt enkelt, via E-mail eller telefon!

Veronica Nicklasson
FRISTÅENDE HUDVÅRDSKONSULT
Telefon: 070 075 07 92
v_nicklasson@hotmail.com

mary_kay

If you seek Amy

Bra låt. Jag gillar Britney Spears. Inte älskar, men hennes sound senaste åren är i min smak. Låten I seek Amy är tredje singlen ur hennes skiva Cirkus. Är det bara jag som tycker det låter riktigt illa när hon säger “I seek Amy” på ett speciellt sätt i refrängen? Avikande minst sag. jag tycker det stör harmonin, eller hur jag nu ska förklara. Lyssna så kanske ni förstår vad jag menar.

Om någon förresten fortfarande söker efter bra hudvårdsprodukter så kan jag säga att jag hittat hem! Jösses! Annelie och jag fick oss ena riktiga Aha-upplevelser. Har dessutom hittat den bästa foundation jag någonsin testat. Kändes mer som en underbar ansiktskräm, än en foundation. Jag är helt såld! Jag vet dessutom hur du kan få tag i det och få en liten kurs och testa det här gratis! Yay!

Buzzador