söndag 11 januari 2009

Tävlingen avgjord

Bantar

Finns det nått mer uttjatat ord? En av dom mest uttjatade måste det vara iaf. Det eller diet. Eller viktminskning, man får mer träffar på det än självaste Pamela Anderson tror jag. Två svåra saker att få: Pamela Anderson i säng och att gå ner all övervikt. Och det ena är nog mest relevant för män, och det andra kvinnor. Självklart finns det kvinnor som vill ligga med Pamela och män som vill gå ner i vikt, jag är inte trångsynt.

För min del, låter jag det första vara osagt, för repekt till min älskade pojkvän ;) Det andra är väldigt aktuellt i mitt liv nu eftersom jag satt igång igen. Jag äter helt enkelt lättare mat och försöker röra på mig mer. Rört mig mer, har gått dåligt. Vintern och kylan utanför lockar inte precis.

Än så länge har jag bara hållt på ett par dagar. Jag startade när vågen stod på 58.3. Satt 58 som maxvikt, och nu när min födelsedag är runt hörnet så kände jag att min kropp behövde finputsas lite. Efter min förra viktminskningsperiod vägde jag 56 när jag var klar, och jag har hållt den vikten bra tills nu runt jul såklart, så jag är nöjd! slutade banta i April, så jag vet att jag kan leva med min nya vikt hyfsat bra iaf.

Jag vill gå ner till 50kg, t.om. 48. Vilket betyder 10kg till. Vilket gör att jag är mindre än halsvägs nu. Okej, sådär ska man inte tänka! Men jag är nöjd när jag är på 54, det är min idealvikt, där jag fortfarande är mullig. Men ärligt talat, skulle jag vilja veta hur det är att vara smal. Att kunna ha strl 34, att ha kläder som passar min längd men inte är för små. hm okej, det vore nog strl 32. Just nu kan jag ha 170 på barnavdelningen, och eftersom 170 står för längd, så är armar och ben för långt. Vore trevligt att gå ner så man kanske kunde gå ner lite i strl, som tex 158. Självklart förstår jag att jag är kvinna och har kvinnliga kurvor, och att jag egentligen inte borde ha barnkläder, men vad gör man när man älskar rosa, Hello kitty och är kort i rocken. Dessutom är jag prismedveten, och man kan göra fynd på barnavdelningar! Jag tycker faktiskt främst att barnkläder är snyggare än dom på vuxenavd.

Den här klockan ska jag införskaffa! ROSA <3kappahl klocka Och den här tröjan! Har en liknande med fjärillar på från Kappahl. kappahl barn1 

Sminktävlingen på YouTube är avslutad, men vinnarna är inte utsedda än. Dåligt att det ska ta sån tid, men jag uppdaterar när jag vet.

Buzzador