tisdag 25 november 2008

Händer inget


Just nu är mitt liv väldigt tråkigt. Haft dåligt med jobb, så det har blivit mest att jag sitter hemma vid datorn. Dock så har jag knappt kunna det ens senaste tiden eftersom det har varit strömavbrott pga den här jäkla stormen som kom i början av veckan. Jag vet inte om jag sett så mycket snö nångång? Det är härligt med sån här snö, om den kan ligga kvar till omkring Lucia jul och nyår så är jag supernöjd. Men det kommer jag väl kunna få drömma om :(


Alex och jag ska gå ut och äta middag på Fredag. mmm, ska bli mysigt. Vi ska fira lite att vi varit ihop i 2 år nu. Och det här blir första gången vi går ut bara han och jag sådär, planerat. Möjligtvis ska vi se en film på Norrtälje bio också, vi får se vad som går då. Vad gäller lägenheter så händer inget just nu. Hitills har alla bjudit över Alex, vilket är supertråkigt. Vi ska se hur det går med en tvåa som vi inte kan gå på visning på, men om det inte är lagt nått bud högre än vad han kan lägga ska vi nog beställa en privat visning.

Ska kika lite på lägenheter nu, se om det kommit upp nått nytt, sen ska det blir frulle och en härlig dusch! Passa på medans man har strömm ;)

Buzzador