fredag 17 juli 2009

Dagens naglar

DAGENS NAGLAR +LITEN UPDATE

SDC11000

SDC11002

Alex vart plötsligt sjuk med hög feber förra Lördagen, och i Tisdags hade han varit så utslagen ett par dagar att jag ringde vårdcentralen och vi fick tid ett par timmar senare. Doktorn trodde att han hade körtelfeber igen, eftersom viruset kan ligga patent i kroppen, och därför göra att man insjuknar igen. Snacka otur, eftersom man blir immun mot nya sådana virus ( ska inte tråka ur er med det korrekta namnet för viruset ^^ ) Dagen efter ringde doktorn och berätta att proverna hade visat att det var halsfluss, och att Alex kunde hämta ut Pencillin på apoketet omedelbart. Sen dess har Alex varit mycket piggare är feberfri, och jag skrattar mig lycklig som inte är smittad hitills. Halsfluss visar symptom redane fter 2-4 dagar. Kan ju dock meddela att vå båda lider av puss-abstinens, då vi självklart försöker att iinte smitta mig.

Idag kommer Totte på besök igen, börjar kännas lite som en trevlig tradition ^^ Får se om det blir utgång för min del, jag tar det som det kommer. Innan dess ska jag städa upp lite sjuka odörer här, ge mig ut på en powerwalk och gå på gymmet vid 17 med Annelie.

Viktnedgången har gått åt pipsvängen IGEN. Men bara att försöka, om och om igen. Grymt skönt att träna på gymmet 3 dagar i veckan iaf, dock är det väldigt beroende framkallande och jag får verkligen hålla mig för att inte springa dit mer än så. Ska ta mina powerwalks varje dag nu ist, och hoppas att jag kan hålla mig på det ^^ Hemskt det här med att röra på sig, då kan man inte sluta!

 

Buzzador