torsdag 21 maj 2009

Scent Sensation Hand & Body Lotion

Igårkväll när jag och Alex gjorde lite panik inhandling av tex mjölk till morgonkaffet passade jag på att smita till skönhetsavdelningen, eftersom Alex smet till spelavdelningen och dom ligger bredvid varandra. Kan det bli mer perfekt!?

scent sensation hand & body lotion I en liten korg hittar jag små söta tuber med lotion, duschcreame och shampoo. Namnet får mig att reagera direkt! Scent sensation! En lukt sensation! Jag älskar dofter så jag börjar ta upp och titta på vad för dofter som erbjuds. Fann Lavendel, orchideé (Dom jag minns nu) och så hittade jag den som fick följa med mig hem, Coccos, Mango och vanilj. Jag älskar doften av coccos! Och då menar jag ÄLSKAR! Men! Jag är petig! Om man som jag är coccos-doft-älskare så går man inte på några lama försök. Jag har stött på så många produkter som säger sig ska dofta coccos, och det kanske dom gör i andras näsor, men jag vet hur äkta coccos ska dofta! Om ni har oljat in i er i sån där “bli brun snabbt”-olja med coccos, så vet ni säkert vad jag menar. Det ska vara en rik mustig doft av Coccos!

Jag hoppades på att coccos lukten nästan skulle ta lite överhand, men jag måste väl ge den plus för att faktiskt avge alla de tre dofterna så att man kan urskilja dom, och coccos doften är helt okej, men en aningen undanpuffad av Mango som alltid känns som en “Bam” lukt och en lukt jag är lite trött på faktiskt. Vaniljen kändes nog minst, och försvann lite grann i alla andra söta dofter.

Krämen är inte fet, och jag rekommenderar den inte om du behöverhotrocks en kräm för att bli återfuktad av! Det här är en lyxig doftkräm! Den åker snabbt in i huden och den lämnar en sån där silkeslen yta. Så här står det på baksidan av tuben:

“Scent sensation celebrate the relaxing and empowering effects that a carefully balanced aroma can have on your feelings of wellbeing. Joy brings you the sunshine of a tropical island: the scents of Mango fruit, Coconut cream and sweeet Vanilla vill cheer you up and caress your body so you can feel happy and unstrained. Apply hand & body lotion liberally after exposure to hot water or detergents to moisturize and soften the skin without leaving a sticky or greasy feeling.”

Jag har gjort lite efterforskning på internet, men kunde inte hitta någonting!?

Så vill du testa får du springa till Flygfyren i Norrtälje snabbt. Dom står på spel-disken mot skönhetsavdelningen, och kostar 15:-/st för 75 ml.

Eller vet du vart man kan få tag i den här online?

Buzzador