torsdag 5 mars 2009

Sjukling & vikt

Jag vart snabbt toksjuk i måndags och hade en feber på 39.9. Jag kände mig bokstavligt talat döende. Annelie var rar och kom förbi med lite nyponsoppa och apelsin juice. Det är känt att jag inte kansick giraffe äta när jag är sjuk, jag kräks ofta upp det lilla jag försöker få i mig helt enkelt, plus att jag har ingen aptit alls. När hon var här kollade jon min hals och hon såg att jag hade vita prickar på mina halsmandlar vilket oftast betyder halsfluss. Febern har nu gått ner en del, men min hals är svullen, slemmig och gör förbaskat ont. och igår när Alex titta mig i halsen kunde han också se vita prickar. Nu är frågan, känner mig aningen bättre, borde jag gå till vårdcentralen ändå? Vi får se om jag bättrar på mig över helgen, annasr tar jag tag i det på måndag.

weightlossNågot jag inte skrivit om i min blogg är ju min viktnedgång. Ständigt pågående kamp i mitt liv. Bestämde mig ju förra året vid den här tiden att jag skulle kämpa 100% tills jag fick den kropp jag ville ha.  Med 100% menar ja inte varje dag, för jag är människa, men jag tar tag i det när jag kan och har ork, brukar bli perioder när jag står still, och sen perioder när det går bra och jag orkar äta lite lättare och röra på mig mer. Så långsamt går det, men neråt går det iaf :) Och jag hoppas att när jag blivit frisk kan jag ta tag i att gå ut och promenera och Beach 2009 lurar ju bakom hörnet och det vore ju nice att vara i mål då. Så vad är mitt mål? Ja du. Jag har ärligt talat alltid varit mullig så jag vet inte. Första stoppet att känna efter på blir 50kg. Tänk på att jag är liten! Har inte gått ner så mycker mer än det jag gick ner förra året, vilket det mesta försvann under våren då jag kämpade som mest intensivt. Nu står vågen på 54.6 vilket är nästan –12kg. Jag kommer lägga upp före och efter bild lite senare. Känner mig inte riktigt redo för det än.

Kan ju iofs bjuda på hur jag ser ut på www.mymodel.com Jag säger inte att det stämmer, för det gör det inte. Går inte att få särskillt personligt alls faktiskt, men sidan är rätt underhållande, om man tar det för vad det är. Du ser troligen inte alls ut som din docka. Så här säger sidan att min docka ser ut med min startvikt och min nuvarande vikt. Äkta bilder kommer…sen!^^

mymodel 66kg mymodel55kg

Buzzador