fredag 30 januari 2009

Faux hawk

Min favorit frisyr genom tiderna. kan göras på många olika sätt, och design4är en frisyr för både killar och tjejer. Den är riktigt tuff och ska definitivt bara bäras för den som som har lite attityd. Ingen snäll flicka frisyr!

Faux hawk är en variant av Mohawk frisyren, eller en imitation av frisyren som inte kräver att du rakar dig på sidorna. Kända personer som burit Veroniafauxhawkdenna frilla är tex David Beckham, pinkMr T och Pink.

Själv gjorde jag ett lite halvdant försök till faux hawk som här kan skådas.

very_cool_man_hairstyle

 

För en ordentlig guide till denna fräna frilla finns massor av klipp på ToyTube (<- Så skön felksrivning, att ja måste låta det står kvar! haha!) Menar såklart YouTube

På tal om att rocka fristyren fauxhawk. Titta på det här!

Svart hår

Tänkte upplysa alla om att jag färgat håret svart. Så att ingen får en chock sen menar jag ^^

Velat testa det väldigt länge nu, och min motivation till att göra detta nu var att jag borde passa på medans håret är kort. Vad jag själv tycker om mitt nya utseende är ännu oklart. Jag har fett inte vant mig alls, och hoppas till lite sött varje gång jag går förbi en spegel.

Experimental..om det ordet nu finns, så är det jag. Vill gärna testa en massa olika frisyrer och fäger. Det enda bestående med mig är min personlighet, fastna aldrig för det yttre, det ändras snabbt.

Här kommer bild, och ungefär såhär kommer jag se ut i morrn när det ska festar loss i min ära!

SDC10274

Buzzador