tisdag 7 februari 2012

Nytt år, nya tag!

Tänkte skriva kortfattat. Det är nytt år och redan Februari. Har sedan någon dag tillbaka kommit igång med att gro in nya bättre vanor och rutiner med mål att gå ner sådär 20kg, tilslut. Jag fyller 30 nästa år, och jag tänker vara en 30 åring som mår bra! För hur jag än vrider och vänder på det, så känns mina 20kg, och ja, dom syns också.

Idag har jag vägt mig, fotat mig och mätt. Allt är noterat och nedskrivet. Det är först idag som jag kände att jag seriöst ska göra det här, men som det ser ut nu, är jag -1,2 kg mindre på några dagar, kanske en vecka, minns inte.

Min taktik är att äta mycket grönsakssoppa som jag gör själv. Liknande den i sjukhusdieten. Den kommer i de flesta fall vara min middag och kanske ibland öven lunch och ibland har jag dagar när jag äter normal fast föda med försiktighet, när maten blivit mer rutin, kommer jag ta in motion i form av promenader i rask takt.

Just nu vill jag inte visa bilder el tala om vad jag väger. Men när det syns skillnad kommer jag visa bilder före och efter och tala om total viktnedgång.

Min målvikt finns inte riktigt, jag har ett par byxor som jag vill kunna ha, som ska sitta bekvämt, och jag tror att det är ca 15-18kg tills dess. Jag ha andra byxor på vägen, som jag ser fram emot att kunna komma i, och då uppdaterar jag!

Om du vill göra det här tillsammans med mig, så lämna en komentar, och berätta om jag kanske kan följa dig i din blogg!
Nu ska vi åka och handla lite nyttig mat, här kommer en bild på mina lunch, sista fasta födan för idag.

Buzzador