lördag 21 februari 2009

5 valfria fakta om dig

youtube-logo Jag är en YouTube maniac. Jag älskar att titta in där varje dag för att se vilka av mina prenumeranter som lagt upp nya videoklipp. Och ja, det mesta är såklart om makeup, hår eller skönhet i största allmänhet. Då och då dyker det upp videos som heter "5 random facts" Sånt där som cirkulerar för att få en mer personlig bild eller relation till personerna. Och eftersom "6:e mappen, 6:e bilden" Har cirkulerat klart, gissar jag, så kommer här nästa "Tag"!

Funderar på 5 fakta om dig. Helt valfritt vad du vill ta med. Gärna saker som är typiskt dig, men som alla inte vet. Kanske något alla borde veta om dig? Försök skriv en kort motivering.

Mina 5 fakta

1. Jag är bara 1.46 m. Fråga mig inte... Alkoholist till mammma kanske?

2. Älskar rosa! Jag funderade på att inte ta med min fashination till rosa, men det vore ju helt galet! Dom flesta vet det, och det är något man bör veta om mig.

3. Jag kan ändra storleken på mina puppillrar med viljan. Vissa kan vifta på öronen och jag kan..vifta på ögonen? *lols*

4. Teknik och robot intresserad. Jag är grymt intresserad av si-fi, robotar, framtid, datorer etc tc. Robotfilmer är det Charles-Gullung-Pink-Flower-207744bästa som finns!

5. Mitt starkaste sinne är mitt doftsinne. Jag känner lukter väldigt lätt och dofter ger mig mycket minnen. Dofter kan verkligen ge mig enorm njutning!

Självklart tänker jag tagga folk också! Dom taggade är:

Johanna - http://meemaa.webblogg.se/

Anna - http://aqueerstar.blogg.se/

Tina - http://neckis.blogg.se/

Zandra - http://zarintegra.blogg.se/

Chriz - http://chrippz.blogg.se/

Andreas - http://innereye.blogg.se/

Min YouTube: http://www.youtube.com/VeronicaSwe

Buzzador