lördag 24 januari 2009

Super billigt smink!

Har börjat ladda lite för min födelsedag. Känns kul, ingen åldersångest än! Tror att jag inte är speciellt rädd för att bli gammal tvärtom faktiskt. Jag tror jag har mer skoj framför mig fortfarande än bakom mig. I det stora hela är 26 år ingen ålder, om man tänker att jag vill i alla fall leva till jag är 80, minst. Dvs om jag slutar röka och lever ett hälsosamt liv, vilket bara återstår att se.

Så det senaste dagarna har jag varit SDC10182hemma hos Alex i Röksta, och genomlidigt flera nätter med dålig sömn. Hoppades på att jag kanske skulle kunna sova hos Alex, om ja nu inte kunde sova hemma. Men nej, låg även där och tittade i taket, lite omväxling av tak i alla fall, om det nu ska vara nått positivt. Senaste två nätterna har jag somnat riktigt snabbt, så jag hoppas att jag kommer kunna sova i fortsättningen, även om jag märker att jag vaknar då och då. Varav detta? Jag har ingen aning. Jag har aldrig i hela mitt liv inte kunnat sova. Jag är alltid kvällstrött och somnar innan jag lagt huvudet på kudden, har jag hört. Nu, försöker jag hålla Alex vaken in i det sista för att slippa ligga och lyssna på hans snuusande. Läs:Snarka. Kan vara att jag är orolig, men känner mig inte mer orolig än vanligt, och inget sådär orolig alls just nu. Jag funderar inte på nått... Jag kan inte se varför jag inte kan somna, lös den gåtan åt mig är du så snäll!

Igår, Fredag skulle Alex till banken för gratis rådgivning om sitt pansionssparande, så jag passade på att dra med Annelie för att gå lite i affärer, och eftersom min födelsedag är runt hörnet hade jag lite utav en bra ursäkt att inhandla lite smink och accesoarer. Dessutom är jag alltid extra nyfiken och exalterad över att gå på barnavdelningarna nu när jag är gravid. Nä, skämtosido! Men för att jag nu har gått ner så pass i vikt att jag åter igen kan ha barnkläder i 158-170 beroende på affär. På H&M måste jag ha 170 medans jag på kappahls kan ha 158-164. Och kappahls diggar jag mest, dom har så coola barnkläder, precis i min smak. Ni vet, rosa och glittrigt och sånt!

Jag gick först in på H&M och då hittade jag barnskor i Uggs modell. Söta lixom tänkte jag och tittade närmare. Priset var i ren H&m standard alltså, sådär billigt att man kan se hur dom stackars barnen i Kina suttigt och knåpat i timmar för inga pengar alls. Dvs, dessa fodrade sköna, mysiga skor kostade bara 149kr. Det är så man skämms, men jäklar va sköna dom är. Än så länge har dom bara tjänstgjort som "gå ut och röka skor" och jag tror inte att det är nått att gå i, i flera timmar. Dessutom är dom lite för stora. Fanns inte min storlek så jag tog lite större än för små, och vart strl 38/39.  Men jag diggar dom skarpt!

På H&M hittade jag också de mest ursöta örhängena, i självklart rosa! och när Annelie och jag senare var på Kappahl, hittade jag en rosarutig långskjorta, som jag föll pladask för. Dessvärre, kan ja inte knäppa den över bysten då barn, eller 14 och mindre oftast inte har de kvinnliga formerna jag har, och inte lika mycket underhudsfett heller. Tur att jag inte tänkte knäppa den högre upp än så, och ha ett linne under ist.

I sminkväg hade jag turen att hitta lite festliga lösögonfransar, med små stenar på! Yay, inte sett det i Norrtälje förrut och detta var dessutom sista paret på Åhlens. Flyyyyyt säger ja bara ;) Och det andra var bara vanliga basgrejjer, som en ögonbrynspenna och ny ljus underlagskräm, då jag fått gå med den jag använt hitills som egentligen är alldeles för mörk för min vinterljusa hy.

SDC10200

Helg nu, så det kommer ingen post, så på måndag hoppas jag på ett  paket. Från antingen USA eller från E.L.F och detta mina vänner ska jag berätta om! E.L.F betyder Eyes lips face och är ett märke som säljer sitt smink för bara 1 dollar, alltså sådär 15-20kr. Det mesta du kan köpa kostar alltså så lite, och det är inget skräp, utan många logoriktiga makeup gurus älskar det här märket, för att inte prata om jag själv och andra fattiga människor eller studenter. Så jag har iaf gjort en beställning där i torsdags, men har hört att det kan ta lite tid att få sina saker, men, jag har inte bråttom. Här är länken: http://www.eyeslipsface.se/

Om du gör en beställning, snälla skriv en kommentar! Jag kommer berätta mer om vad ja tyckte om mina produkter.

Det var allt just nu, kommentera gärna, kom med önskemål, vad som helst!

Buzzador