tisdag 15 september 2009

Shoppat

SHOPPAT

Efter att ha varit sjuk och suttit hemma en vecka var jag verkligen sugen att få komma ut och gå på stan. Annelie tyckte det var en skoj ide och vi begav oss ner för att först ta en härlig lunch på PÅ G. Annelie åt Sesankyckling och jag en grekisk sallad. Det bästa dom har är nog deras totalt underbara vitlöskbröd! Har aldrig smakt något så gott! Så idag beställde jag ett extra! Vi satt där ett bra tag och lekte lite med Annelies nya telefon. Eller mer korrekt är det väl en handdator. Vilket i sig kallas smartphone, om jag inte har helt fel. I alla fall En Samsung Omnia i900. Riktigt frän, men när vi båda suttit långa stunder för att försökt komma på hur man får en mp3 till ringsigal börjar man undra om, vi är dumma, eller om Fröken svensson Omnia är komplicerad. Alltså FÖR komplicerad. Inte som att det är en svår uppgift i vanliga fall. Så har ni en Omnia, please enlighten me bitte!

SDC11644 

Sen gjorde vi stan som vi brukar. PÅ Hennes&Mauritz måste vi nog vänt på varenda plagg. Jag kom på den geniala idén på en lek! Det går till såhär; Jag letar efter kläder jag vill klä Annelie i och vise värsa, inte sagt att man får plocka kläder man själv vill testa sen också såklart. Jag löpte amokk såklart och såg ut som ett vandrande kläd-hög. Resultatet vart att Annelie köpte ett par jeans jag hittade, och tyckte om en hel del av det jag hittade. Jag föll dock inte helt för något Annelie hittade utan nöjde mig med en tröja jag tittat på nu i 2 månader. Samtliga kläder är alltså från Hennes&Mauritz i Norrtälje.

SDC11652

SDC11659

Sen genomsökte vi även Åhlén. Jag var ute efter Torrshampo, (Säg till om ni vill ha en recension senare) och smink är alltid skoj att kika på. Vad jag dock fick med mig hem var Erbjudandet 3 små depend nagellack för 60kr X 2, alltså 6 st vilket var dessa.

SDC11663

SDC11665

Och eftersom jag inte hittade ett torrshamp jag var nöjd med gick vi tillbaka till Hennes&mauritz igen men denna gång på nedre våningen för hår och kosmetika och accecoarer. Hittar min gamla favorit foundation med rabatt! 119:- (150:-) Och hittar en bra nyans till Annelie också, så även hon slår till! Ska bli intressant att testa denna med min MAC 109 pensel.

SDC11667

Och trotts ett antal timmar på stan, och sisådär 6 timmar sedan jag la min “make”, så såg jag förvånadsvärt välbehållen ut när jag kom hem. Och ta en titt på mina, om jag får säga det själv, mycket snygga ögonbryn! Better and improved! Men lite ögobryns fix till nästa gång, för dom faller lätt ur form, som synes lite på bilden, men det fixas med lite hårspray och en liten borste.

SDC11661 '

På väg hem förresten fick jag väldigt ont i min fot. Vet inte varför alls, men den gör fortfarande ont :( Men Idol hos Johannes var trevligt, och nu ska jag krypa ner i sängen och sussa sött!

 

Buzzador