tisdag 4 november 2008

Halloween och andra rosa inslag.

Mja, jag döper detta inlägg så, eftersom jag tänkte trycka in lite av varje i brist på inlägg nyligen.

Har införskaffat en nya pyjamas (Hur fasiken stavar man det då?) Som såklart är rosa och fin. Jag älskar den verkligen, och träffade verkligen rätt i mitt sökande efter en mer vintrig puyamas med många armar. Haha, långa armar menar jag. Behövde dock inte leta länge, eftersom den hängde där på H&M, för en helt okej slant på 249kr, och jag smila brett och försökte att inte tänka på alla barnarbetare som knåpat på min puyamas i timmar för några öre..om ens det. Alalalala BINGO! Så här snygg kan man vara innan man kryper under täcket!

Sen i veckan slog jag slag i saken och köpte prover på eyedust från makeupcosmetics. Deras erbjudande var 12 prover och en hel burk för 99kr! Strålande lixom, och dom kom faktiskt hyfsat snabbt, har testat dom på handen, och ska helt klart försöka göra en sminkning med dom snarast. Dom är verkligen supervackra.

Sen har jag fått njuta av Halloween! Yay, ja fick klä ut mig till mitt sanna jag :P Haha! Bestämde mig för att åter igen vara djävul. Annelie fick en frän sminkning som zombie, och Aino fick bli en häxa. Åh så kul vi hade! Partajade på Teatern för första gången, och stället var riktigt najs, men möjligtvis lite litet. Men mysigt! Och innan dess åt vi middag på Locanta, vilket var underhållande, för människor tittade väl en gång extra på oss om man säger så, och sen bar det av på förfest med min underbara vän Peter och övrigt killgäng. Det kan inte bli fel när man festar med han asså. Vi skratta så vi nästan låg på golvet vissa tillfällen!











Måste ju visa mina naglar också :P

Buzzador