tisdag 17 mars 2009

Testar ny hudvårdsrutin från Lumene

Jag är så trött på mitt ansikte! Jag är både torr och fet och jag har finnar och jag får inte bukt på mitt ansikte alls!

SDC10401Så idag hoppas jag att jag investerade på sätt och vis i lite nya produkter från Lumene. Hört mycket bra om detta skandinaviska märke och dessutom var det vad Expediten på Åhléns rekomenderade inom en viss prisram. Hon trodde att jag antagligen hade väldigt känslig hud, och att jag behövde mycket fukt. Och ja det stämmer nog, för hur många krämer har man inte testat som bara kännts som ett lager smör på skinnet? Som efterlämnar sig en sån där silkeslen yta, och man har egentligen ingen aning om hur huden känner sig där under. Tilltäppt?

Intressant är att jag har gissat att jag behöver starka saker till mitt ansikte pga min acne som jag har särskilt på hakan och kinden, men det kan alltså vara tvärtom och att jag borde använda milda saker för känslig hud? Skulle behöva gå och få min hud undersökt. Vad har jag för hudtyp egentligen? Jag gissar på Torr, med T-zon. Alltså fet panna, näsa och haka.

Eller så är hela jag trorr, och att jag sedan täpper till porerna med fel krämer och får finnar därför?

Vet helt enkelt inte. Fungerar inte det här, plus att jag ska börja äta p-piller igen (det stillar tydligen acnen) då tänker jag leta upp en expert, för att leta dyra prdukter i blindo är hopplöst.

Är det bara jag som har problem med min hy?SDC10395

SDC10396

Så ska testa det här flitigt nu under 1-2v så åter kommer jag med en recension. Lämna gärna en kommentar om du testat Lumenes produkter och berätta vad du tyckte.

Huset

Igår var Alex och jag över och hälsade på hos våra framtida hyresvärdar för att få mäta och kolla in lite extra. Vi ska åka till Ikea på Måndag och det känns viktigt att vi har alla mått, speciellt nät man vill få in så mycket som möjligt, eller i alla fall få in saker på ett så smart sätt som möjligt. Det är verkligen inte stort, men det är väldigt mysigt, och jag får enormt pirr när jag tänker att det snart är vårt och att vi ska få inreda precis som vi vill. Och att äntligen, Äntligen, ha ett eget gemensamt boende! Som dessutom är ett hus! Vi har uteplats, gräsmatta, äppelträd! Vi kan ha grillfester, spela kubb,  och plantera! Ja, det var så sött att dom nämnde att vi fick plantera blommor el bär om vi ville, det stod t.om. i kontraktet, vilket jag tyckte var sött! Och inga grannar som möblerar om mitt i natten, eller vatten som rinner i rören, saker som smäller i fartun, jag kan bara öppna dörren och gå barfota ut på gräsmatten, och lägga mig och sola! LYX!

Här kommer lite bilder jag tog igår. Stökigt med saker kvar från förra ägaren som skulle städa dagen efter vi var där såklart, ni ser i alla fall hur det ser ut.

SDC10389

SDC10390

SDC10391

SDC10384

SDC10388

SDC10387

SDC10382

SDC10383

 

Buzzador