söndag 23 augusti 2009

vi hälsar Samsung välkommen hem!

VI HÄLSAR SAMSUNG VÄLKOMMEN HEM!

Jag har sett fram emot idag i en vecka nu, och idag när Johanna kom över med lilla Sam kunde vi knappt tro våra ögon! Han är så liten och söt, 5 veckor gammal idag, och hans bebispäls är det mjukaste jag kännt! Han är sprallig som en liten unge ska vara, men ändå lugn och tam i sättet. Det här kan bara gå rätt! Just nu sitter han i Alex luva han har på sin tröja, han somnade när jag klappade honom! Jag smälter! Sebbe brydde sig inte så mycket om Sam först, men i buren vart väl Sebbe lite fundersam och undrade va sjutton den här lilla braten gjorde i hans hem. Så Sam fick ta en del undersökningar och lite små nyp, Sebbe vill väl visa vem som bestämmer. Jag är dock övertygad om att om 2 dagar ligger dom tillsammans och myser i hamocken!

Imorgon kommer vår wow-kompis David över och gänget är bjudna hit på umgänge med dricka, en del av oss känner ju David i wow så det ska bli kul att se hur vi alla kommer överense och lär känna David.

Jag ska försöka ta bilder på Sam i morgon när det är ljust, jag vill helst inte fotografera råttor med blixt, då blixt är ju som sagt skrämmande och ganska obehagligt både för människor och djur. Nu ska jag kela lite med Sam, sötnosen! Här är ett klipp när han kom över med uppfödaren Johanna.

Buzzador