söndag 15 juli 2012

Mer vegetariskt

Mm... Halloumi.

Har på senaste tid verkligen uppmärksammat hur jag ofta lämnar kvar köttet på tallriken, eller petar bort det. Senaste veckan eller två, äcklar kött mig riktigt ordentligt, att jag nu valt att fokusera på mer vegetarisk kost. Jag säger inte att jag ska bli vegitarian, jag tänker bara äta det jag känner för, och just nu, vill jag inte äta lika mycket kött.

Idag åt vi falukorv, och det gick bra. Däremot kyckling file, eller fläskkotlett går inte så bra. Igår försökte jag äta skinka på en rostad smörgås, skinka har aldrig varit något större problem, men detgick inte, men desstå gladare blev hundarna!

Idag när vi handlade försökte jag tänka på lite mat jag tycker om att äta. Just nu frossar jag i Halloumi, och keso. Paprika har jag alltid älskat och coccos yogurt är mums!

Jag tycker jag hoppat på en intressant resa, då matlagning alltid intresserat mig, tror jag nu att jag kommer finna nya rätter, och nya smaker! Det här är absolut inget negativt för min del! Grönt är nyttigt och gott, och äter jag några djur färre, är det verkligen bara bra. Framförallt, så mår jag bättre om jag slipper må illa vid mina måltider.

Buzzador