söndag 22 mars 2009

Händelserika dagar

Min dag igår började väldigt speciellt. Jag börjar ofta min dag med att sätta mig vid min dator med en kopp kaffe, i bara pyjamas, och kolla runt på det nödvändiga på internet. E-post, facebook, bloggar och YouTube såklart. När jag suttit i mindre än 10 min hör jag "POFF" Min dator dör och det sprider sig en märklig bränd, plastig rökig lukt. Min dator exploderar. Eller i alla fall någon dittåt, min dator exploderar, går sönder, you name it, ni förstår vad jag menar. Jag slänger mig såklart på strömmbrytaren, och står sen där som ett fån, och fattar inte riktigt vad som just hände. Sen ringer jag Alex och säger "..Min dator..exploderade..tror jag" Vad som följde är något man kan höra i lekparker, på BB, på dagis, eller andra ställen där arten "Knodd" finns. Jag grät, som en stucken gris helt enkelt. Dom som står mig nära vet att "Min dator" är typ lika heligt som "mitt hår" Du tänker inte göra en "Britney", inom en snar framtid eller hur? (No way!) Nä, precis. Jag hade nog varit lugnare om katten hade blivit påkörd. (Förlåt Nilla mjau mjau jag älskar dig!) Efter mitt totala sammanbrott, måste jag få svar på va i hela.... som skett med min burk så jag ringer Peter. ( Underbara varelse!) Peter informera mig om att jag ska lukta i baken... Där baaak, på min dator, för att känna om det är där det luktar illa. Och ja, redan här börjar jag bli på lite bättre humör. Ordvitsar gillar jag! Och jo jag tror nog så, att det luktar illa där bak...på datorn. Så antagligen är det nät agregatet..Eller nått sånt. Det som förser datorn med el, som åkt på nån slags överbelastning, spänning, nej jag vet inte va jag talar om, men nått sånt iaf, och att den saken kan bytas ut, och inte kostar..lika mycket som en ny dator iaf. Så Peter lugnade ner mig en smula, och jag bad om ursäkt för att jag ringde honom kl 08.45 på en lördagmorgon. Ingen fara dock. Hurtiga Peter åt frukost och skulle spela både bandy och köra ett pass på gymmet. Jösses, han kör ju "bara" fyra pass i veckan. Sa du att du skulle fylla 40 el? Hursomhelst, Peter och jag skulle träffas på kvällen, och Alex var snäll att skjutsa över datorn från Furusund till Peter, så han ska ta en titt på den sen. Hade rena semestern hos Peter. Kändes så skönt att äntligen kunna slappna av. Det var då jag insåg hur spänd och orolig jag alltid är hemma med Inge. Så jag njöt verkligen av att titta på tv med Peter och höra han fisa... Haha!

Idag skrev vi på kontraktet och fick nycklar! Imorgon ska vi till Ikea! Wohoo! Dessutom har det kanske dykt upp en extra inkomst och en chans att få utöva min passion! Jag återkommer om det senare i dagarna!

Eftersom jag sitter på min gamla burk så hittade jag en video som jag bara älskar. Ni vet att jag spelar World of Warcraft och jag gillar när man gör musikvideos av att filma/Frapsa i spelet, och jag tänkte bjuda på en favorit. Jag är glad trotts allt!

(Ursäkta annorlunda typsnitt och färg, är pga att jag inte använder mitt bloggprogram på denna dator)

Buzzador