tisdag 9 juni 2009

jobbat en del

JOBBAT EN DEL

Har fått en del pass på Blidösundsgården senaste 2 veckorna, vilket är toppen. Men självklart har jag klämt in några stunder med The Sims 3. Spelar nu med en Alexander och Veronica, som lever rika med en rosa sportbil och två mycket väluppfostrade barn. Alex jobbar som polis och Veronica på en Spa anläggning! haha! Klockrent va!? :D

I lördags kom Annelie förbi ett par timmar och spelade och mumsade på hemmagjord choklad med cocos i. För några år sedan, så satt jag och Aino eller jag och Annelie alltid och åt Marabou coccos när vi spelade sims 1, och eftersom Marabou cocos inte finns längre, får man göra sin egen! Skit att dom alltid tar bort mina favoriter… Senast tog dom bort min Magnum vit :( Gillar inte folk coccos och vit chocklad eller?

SDC10978

SDC10979

SDC10995

SDC10990

Och på tal om coccos… Jag är alltid på jakt efter den perfekta coccoslukten. Hittade Hawaiiian trpoic- Coconut body butter, för 79kr på Kryddan. Burken var härligt rosa, och det såg så lockande ut, och jag bara måste köpa saker som luktar coccos!

Men vilken besvikelse!!! Den stank trolldeg! URK! Visade sig att den innehöll avokado olja och “shea butter” för att dryga ut det hela med.. En hel del. Gav burken till Annelie utan att tveka, hon kände nån lukt av coccos.. fattar inte. Jag luktade flera ggr, Alex luktade och Johannes och all tre rynkade på näsan. Men aja, om nån har nytta av den så är det ju bra, för mig fick den fruktansvärt mycket minus. URK och BLÄ! Den luktade rent ut sagt äckligt! Synd, för förpackningen var ju så fin :(

SDC10985

SDC10983

SDC10986

Tittade förbi klädståndet utanför kryddan, hittade en söt vit klänning i bomull för 129kr

SDC10988

SDC10989

Är tyvärr lite nattlinne känsla i den, och den hänger lite pösigt i ryggen. Får bli ett projekt med symaskinen. Ett av många jag bör göra med symaskinen. Gardinerna här är för långa, har sådär 3 par byxor jag aldrig använt än som behöver sys upp. Hm aja, får säkert ett infall snart.

Imorgon kommer Alex lillasyster Rebecca förbi och ska bli sminkad inför hennes bal i 9:an. Skoj!

Nu ska jag testa trial på Warhammer online. Installationen var just  färdig.

Får se hur ja mår i morrn. Mått ganska dåligt idag, vaknade inatt med illamående och halsbränna, varit yr och mått sådär hela dagen. Vill inte bli sjuk, ska ju på Beachparty på lördag ju!

 

Buzzador