torsdag 12 mars 2009

Förbereder flytt

75650_PE194138_S3 Kan inte förstå att det snart är dags! Äntligen, äntligen ska vi får bli äkta sambos och min drömm slår in! Vi fick kontraktet igår, och om allt ser bra ut är det bara att skriva på. Har inte velat skriva så mycket om våran eventuella flytt eftersom inget är bestämt i med att kontraktet inte är påskrivet än, men just nu ser det SDC10346verkligen ut som att vår flytt kommer att bli av. Vi kommer hyra ett litet hus (30kvm) på gemensam tomt som våra hyresvärdar, som för övrigt är urgulliga! Och vi kommer bo på Vegagatan i Norrtälje, vilket är centralt och nära Annelie och Johannes. Känns viktigt att vara nära dom.

SDC10347Så nu försöker jag organisera mina saker lite. Fundera på vad jag vill ha med mig, för jag kan omöjligt ta med mig ens en femtedel av allt jag äger och har. Så idag började jag med att sortera mitt smink lite. kasta sånt som har gått ut eller som jag inte använder. Jag skulle behöva bättre förvaring. SDC10348Typ som en fiskelåda, vilket är ett bra substitut för en äkta makeup trunk.

 

Allt känns overkligt just nu, och lite läskigt. Men man vet ju inte förrän man testat.

SDC10339Nu ska jag strax möta upp Annelie på Macken. Jag ska få lite kartonger därifrån, vilket är supershysst, så får hon börja deligera sysslor för jag blir helt matt bara jag tittar mig onkring. vet inte vart jag ska börja alls.

SDC10342

Buzzador