fredag 19 december 2008

Morgonstund har guld i mun

Morgonen är min absoluta favorit stund. Speciellt nät man vaknar ganska tidigt av sig själv, och känner sig ut vilad. Minus denna morgon är att Alex inte här hos mig. Men han har nog kul med grabbarna, och det är skoj att dom har gemensamt intresse, något för bara dom att dela.

Inte många dagar kvar till jul nu. Äntligen kommit underfund med min sista kulklapp. Gått och dragit ut på det, för jag ville köpa nått jag visste personen verkligen ville ha. Nu har jag hittat det, fast "Aj" vad min ekonomi lider. Men det är det värt, tror jag. Whatever, nu blir det så här. Det är vad jag vill ge. Har alltid tyckt att det är roligare att ge bort presenter än att få. Eller nej, inte alltid, men på senare år i alla fall.

Jag har ett projekt i mina tankar just nu. Som en liten karamell går och suger på. Jag funderar och planerar, men jag tror att jag är lite rädd för att dra igång det, med risken att jag misslyckas. Men nu vore bra ide att starta, nu är ett bra skede i livet, så att säga. Jag  vill inte riktigt skriva om vad det är, för jag vill inte känna någon slags press, det här är helt min grej.

Inget kul att berätta på lägenhets-fronten tyvärr. Ligger en lägenhet ute som vi ska kika på när den  väl får ett visningsdatum. Inget hopp än...

Just nu mår ja ganska bra i alla fall. Inga pengar, men kärleken har jag, och jag tror att min första jul med Alex kommer bli bra. Inget mer, göra Inge sällskap och sen bli lämnad på julafton iaf. Två jular i rad har jag fått sitta framför datorn... I största allmänhet, har jag blivit mer egoistisk här hemma. Bestämt mig för att jag får gå på stan hur länge jag vill, och att jag får göra saker, utan Inges tillåtelse. Jag är vusen, jag får! Det förstår inte han, men det är en annan femma. Nu har jag förstått i alla fall. Nu ska jag leva mitt liv...så mycket det kan gå i alla fall. Tror inte jag kommer vinna min frihet så länge jag bor här.

Buzzador