torsdag 2 april 2009

Shopping

Ja idag känns livet plötsligt mycket ljusare. Inget har förändrats direkt, men jag har saker att göra och plan framför mig vilket alltid känns skönt. Igår hade jag fullföljt min plan, men allt gick ganska mycket åt pipan. Eller det var i alla fall så det kändes, men jo, delvis gick den faktiskt åt pipan rent tekniskt också. Förlåt ja babblar en massa goja!

En av sakerna jag pysslade med igår var shopping. Inte för nöje, utan för inköp av arbetskläder. Men så klart vart det hela ett nöje, med bl.a en fika med Johanna, vilket var urtrevligt måste jag säga!

Sen var jag på affärsmöte kan man säga, och även det var mycket trevligt! Samt den utbildning som följde på kvällen. Jag brinner verkligen för det jag startat upp, men jag har svårt att få komma igång. Men skamm den som ger sig! Jag tror på det jag gör, och jag gör det av rätt anledning. Smink och hudvård är min passion!

Idag satte jag mig ner och packade ner mina Mary Kay produkter i SDC10506 en större väska. Mycket som ska med när man ska hålla en klass. Och mer lär det bli den dagen jag får ihop till ett litet lager. Då får jag nog köpa en större väska också.

Ang mina arbetskläder så tog jag en tripp på H&M, och hittade ett par riktigt snygga, men ckså riktigt högklackade skor. Sånna som jag borde gå i, med tanke på min längd, men som jag SDC10515aldrig går i med tanke på mina bananfötter! Haha, skämt osido, jag mår vara mycket för styling och klädsel, men högklackade skor förstår jag inte hur människor pallar med att gå i. Jättesnyggt!  Kvinnligt! Men, aj! Och ja, även dom här, gör ont, men vad gör man inte. Är det dresscode så är det. Ska se, man kanske vänjer sig, vore ju underbart i så fall.SDC10505

Testade idag också ett läppstift från Mary Kay, ska var ett läppstift  som passar alla hudfärger, och heter Toffe. Jag är inte mycket för starka färger på läpparna. Jag gillar rosa och nude, men ett tunt lager va både snyggt och bekvämt.

På H&M finns en hel del saker med Hello Kitty på just nu, men jag SDC10513 har inte hittat nått jag fastnat helt för. Pratar främst om necessärer, men jag hittade en liten igår, som jag bara tvungen att ta med mig hem! Så söt!

En sak som jag upptäckte för några månader sen var våtservetter! Och jag är helt beroende! brukar använda Niveas att sminka av mig med, vilket är helt suveränt! Känns skönt att ha när man åker bort och inte vill plaska i badrummet i en kvart, och bra SDC10514att  ha i väskan till allt möjligt kladd som kan förekomma. Okej det där lät konstigt. På H&M hittade jag ett litet paket, perfekt att ha i handväskan. Söt förpackning och dom luktar Persika! Ljuvlig doft, men ganska starkt så är du känslig bör du avstå.

SDC10517 Har under vintern gått ner nått kilo till i vikt. Från 58kg till 54kg, vilket innebär att jag väger som jag gjorde innan min viktuppgång. Seger yes! Och igår, köpte jag den sötaste kjol som fanns på barnavdelningen! Den är så jag! Nu får det verkligen bli varmt snart!

Diverse bilder

SDC10507

SDC10443

SDC10519

SDC10522

SDC10523

Buzzador