onsdag 18 mars 2009

Min halvbror

Har just ringt Folkbokföringen och fått tag i namn och adress till min halvbror Mathias. Kollade Eniro och fann 2 st mobilnr. Nu är jag supernervös!

Har vetat sedan jag var liten att jag haft en halvbror, och vi kontaktade honom när vår far gck bort 1997, och jag fick träffa han några ggr, men som jag förstod så kände han sig obekväm just då bland oss sytrar och att plötsligt bli indragen i att hans biologiska pappa dött, som han knappt ens kände. Tror vår pappa lämnade han när han bara var en bebis el nått år. så Mathias bröt kontakten med oss då, när han var sådär 22, och jag bara var 14. Kan förstå att han inte pallade med just då. Men har verkligen känt ett par år nu att jag är vuxen och att jag skulle vilja ge han chansen att lära känna oss som vuxna. Kan ju verkligen vara så att han inte vill veta av oss, eftersom han vuxit upp med sin familj, och egen pappa. Om det nu är så, måste jag acceptera det, vilket kan bli svårt, för visst hoppas jag på en framtida kontakt. Han är trotts allt min bror.

Ska ringa ikväll, ingen ide nu mitt på dagen när han antagligen jobbar.

Jag undrar om jag är faster?..

Min vardag

Skulle jobba idag 09-16.30. Börjar med att Inge väcker mig 04.30 med att tända min taklampa klampa in i mitt rum och sen öppna balkongdörren och ropa på vår katt som inte hade kommit in på kvällen. Redan där reagerar man ju… Sen har han varit lite allmänt “groggy” ett par dagar. Igår fick han sånna där “ ryck” i ena armen. En tia attack räknas det väl som. Har varit på spänd och rusat upp för minsta ljud. Igår vart jag jätterädd när Inge låg på golvet och plockade upp medecin han hade råkat spillt ut, antagligen på grund av en tia. Jag trodde han hade förlorat medvetandet först, men han var ok.

Men varit så orolig nu på morgonen. Fick ringa chefen och säga som det var, kan inte lämna honom som han är nu. Så det var bara att vända på klacken och gå hem. Känns skit. Men vad ska jag göra? Till dess att hemtjänsten träder in om några veckor är jag det enda han har. Får försöka gaska upp mig, och ta vara på min dag med Inge.

SDC10121

Buzzador