torsdag 1 januari 2009

Nytt år, nya tag!

Veronica Jag kände genast när jag vaknade i morse att livet kände verkligen fräsht och nytt, låter larvigt, men det var verkligen så ja kände! Härligt med Januari!

Min kära vän Meema, gjorde en sammanfattning på förra året, och jag ska göra detsamma, och tackar för inspirationen.

2008 hände detta:

I början av året fick jag mitt första jobberbjudande någonsin på en dagverksamhet, och därmed min första lön! Ett steg i min kamp mot min ångest!

Jag börjar äta neurokan som är mildt rogivande, och fortsätter vara ångestfri. Tack vare medecin el inte vet jag ej.

I mars stannar vågen på 66kg och jag bestämmer mig en gång för alla att jag ska gå ner i vikt, och lägger om min diet och börjar träna varje dag i 6v. Efter 6v, lägger jag i en långsammare växel, men går ändå ner 4kg till. Och landar på 56kg, och är mycket lyckligare!

I juni söker jag mig till Blidösundsgården och får börja jobba som timvikarie. Ångesten håller sig borta och jag trivs bra!

När hösten närmar sig blir Inge snabbt dålig, och visar symptom på tia attacker. Jag lyckas få in honom på sjukhuset, och det visar sig att hans hjärta är dåligt och han åker akut in till sös för OP av pacemaker.

Alex och jag letar lägenhet, men inget napp, vi blir besvikna gång på gång. Men fortsätter leta efter ett gemensamt hem, som vi ska hitta tillslut.

Mina planer för 2009:

Alex och jag kommer någongång under året hitta ett gemensamt hem.

Jag kommer jobba kvar på blidösundgården eller söka mer jobb när jag flyttar till Norrtälje. Vilket också kommer medföra att Inge får hemtjänst.

Om Inge bor kvar här eller också flyttar till norrtälje återstår att se.

Jag kommer att gå ner ytterliggare i vikt. Minst till 54 kg (-4kg )

Jag ska gå på Idol audition, med Alex lillasyster, om jag själv gör audition får vi se.

Det var nog allt om året som gått och året som kommer. På nyår var Alex och Annelie, här. Vi hade kyl och mysigt! Vi åt gott, drack lite bubbel, och spelade Boogie SuperStar, här kommer film på när jag dansar i BoogieSuperstar, och lite bilder när vi stod på trappen och tittade på fyverkerierna.

SDC10070 SDC10069

Buzzador