fredag 20 mars 2009

En sväng in till Norrtan

SDC10423Det var en trött Veronica imorse. Men jag mår bra och har haft ett lugn idag. Åkte in tillsammans med Annelie med 8 bussen till Norrtälje. Mitt viktiga ärende var ett besök hos Gyn för att helt enkelt hämta ut P-piller. Kan informera om att nya bestämmelser säger att man inte längre behöver undersöka sig varannat år, utan nu kan man helt själv bestämma  när man vill undersöka sig, när man själv tycker att något inte stämmer eller så. Och eftersom den regionen mår prima så gick det hela snabbt. Antecknar ni? ;)

SDC10437Vi började med att ta en mysig fika på Tösses, och livet är som underbarast nu när solen tittar fram, och man kan mysa i solen. Dock fortfarande svinkallt, men solen visar att våren är på G!

Sist men inte minst handlade vi massor på Flygfyren. Vi kämpade och slet med fyra kassar. Girlpower! Och på bussen kunde vi inte hålla oss och mumsade, som vi förtjänat, på varsin glassbåt!SDC10432

Annelie var snäll att följa med hem på en snabbfika, och där åkte kameran fram av någon konstig anledning. Men vad vore en blogg utan bilder?

 

SDC10418

SDC10429

Buzzador