måndag 1 juni 2009

Ny mascara?

Ny mascara?

Det är en mascara djungel där ute! Alla lovar en hel del, men uppfyller inte det, och vi vill alla ha olika sorts fransar. Vissa vill ha längre, andra fylligare, en del naturliga andra dramatiska. Snygg förpackning kan lura en, och priserna på mascaror har ökat kraftigt senaste tiden, men å andra sidan också kvaliten vad det verkar!. Här har ni lite hjälp från Julia!

I love HM

I <3 H&M

Hennes&Mauritz är mitt favorit varuhus, jag hittar alltid bått kul att fynda där. Men visst, det finns anledningar ( som jag helst inte vill tnka på ) till att det ibland kan vara så billigt som det är...

Nåväl. Idag när Alex och jag gick på stan så inhandlade jag lite T-shirts, vilket är behövligt nu när värmen kommit. Jag gillar verkligen den här typen, som är väldigt tunn, och dom härliga färgkombinationerna är urläckra.

SDC10883

SDC10884

SDC10885

SDC10903

Jag köpte också en resväska, eftersom min förra jag hade som jag använder när jag har mina hudvårdsklasser, gick sönder. Det var en wannabe-kopia jag köpte på marknaden i höstas, och den tjänade sitt syfte, tills jag på min förra hudvårdsklass knäckte drag-handtaget. Den nya är självklart härligt rosa, och inhandlades på Åhléns för 799kr. En investering hoppas jag och en nödvändighet för att transportera mina Mary Kay produkter.

SDC10880

Dessutom köpte vi på H&M tidigare i veckan ett par riktigt coola shorts till Inge på hans födelsedag! (Det är lite rött i mönstret också, ifall det inte syns på bilden) Ska absolut vara redo med kameran är han väl provar dom. (Var tvungen att byta odm till rätt storlek så han har inte fått det nya paret än)

SDC10904

När vi sedan avslutade vår runda med att handla på flygfyren hittade jag ett supersött halsband! Kostade 149 kr, och jag grimaserade lite, och tänkte “Njaaaa” Men det var bara sååå sött att jag var tvungen att köpa det iaf. Och tur var väl det, för när jag kom fram i kassan var det tydligen någon slags rea och kostade nu vara 70 ish. yay! Funderar dock på att byta ut kedjan mot en tunnare variant innan jag bär den.

SDC10901

SDC10900

Och så en bild på honeybunny i sin shyssta “kepa” från Åhléns.

SDC10906

Uppdaterar i morrn med bilder på nya möbleringen! Infall av en uttråkad Veronica! :P

Buzzador