onsdag 20 juni 2012

Vart ska jag börja? Uppdatering på senaste tiden. :)



Jag har shoppat loss lite på senaste tiden, och annat kul som jag vill dela med mig på bloggen, men jag vet inte vart jag ska börja nu ens! Bl.a tillbringade jag och Annelie en mysig dag på stan, bl.a fikade vi på Café Pelikan här i Norrtälje stad och åt spett med tzatiki. Alltid lika härligt att umgås med henne, vi hade supermysigt! En annan dag var jag med Eva & Eva på Invigningen av de nya affärerna uppe vid Flygfyren. Vi hade också så härligt roligt, handlade massor, och fick lite gratis! Det var 50%-30% Rea, och det tackar man inte nej till! Var duktig också och köpte fyra par sommarbyxor som jag behövde!


Dessutom delade Kungsängen ut gratis kuddar och jag fick Evas kudde så nu har vi två nya gästkuddar till bäddsoffan. För en vecka sedan tog jag och min sambo Alexander en tripp ner på stan här i Norrtälje för att handla lite nytt till sommargarderoben. Främst han, som verkligen behövde lite nytt! Men jo, det är klart att jag fick med mig ett par plagg hem också. Ops! ;) Bl.a en klänning som jag älskar! Den är fin, den sitter helt fab på min kurviga kropp och materialet är så lent och svalt. Det andra plagget jag köpte i samma affär är en tröja med omlott-effekt i olika djurmönster och med 3/4 ärm, vilket jag föredrar framför lång ärm. Vi drog en runda på Intersport Outlet och jag hittade ett par rosa 3/4 mjukisbyxor från Puma. Puma är mitt favoritmärke i alla fall när det kommer till sportigare typ av kläder. Jag älskar puma skor, och vill helst inte ha annat! Sen att mina puma-skor är vita och rosa med glittriga paljetter på, gör inte ont! ;)


Sist men inte minst skulle vi titta på lite 3ds spel eftersom Alexander skulle hämta ut sitt 3ds han beställt, och jag köpte äntligen "Nintendogs+Cats" som jag tyckt varit ett sött spel i flera år. Dessutom såg jag ett annat spel som jag tyckte såg kul ut och som Alexander velat ha ett tag också, Kid Icarus, så då köpte vi det med! Så nu har vi massor av spel eftersom Alex köpte några när han köpte konsolen också. I Nintendogs har jag skapat en supersöt Fransk bulldog som heter Kelly! Jag kan ta med henne när jag går riktiga promenader med mina hundar, ha henne i fickan och då räknas 3ds'et mina steg, och jag får belöningar till min hund desto mer steg jag går. Det brukar bli omkring 1000. 



I helgen gick jag och Annelie på karaoke, och sedan gick vi vidare, jag kom hem närmare 4 och i säng vid 05, och dagen efter var det bara att gå upp vid 12, börja om på nytt med dusch och smink för att sedan åka ut Till Yxlan och grilla och fest igen! Och fest blev det. Var länge sedan jag haft så kul, och vi var vakna till morgonen, fick 4h sömn innan vi drog hem till Norrtälje igen, umgicks med Johannes, och nu efter helgen känner man hur trött man är. Men det var det värt! Sen har det hänt en del tråkiga saker också, men jag väljer att fokusera på det roliga.






Andra bilder från senaste tiden 















söndag 10 juni 2012

Smink från Wet N Wild

Jag minns märket Wet N Wild sen jag var liten. Då, i början av 90 talet var det märket riktigt dåligt, som så många andra. Nu för tiden har lättillgängliga märken som dessa blivit riktigt bra. Man behöver inte ta sig till stora varuhus och köpa dyra märken över disk längre, utan kan hitta riktiga fynd på Bl.a Åhlens och H&M. Det tråkiga är dock att vi i Europa inte alls har samma utbud som i tex USA, och märken släpper olika produkter i Amerika och i Europa, och ni vet ju vad man säger, man vill ha det man inte kan få. Idag klickade jag hem tre populära paletter från Wet N Wild på Tradera. Jag tror dessa har funnits i Sverige, men på väldigt få ställen, kanske inte alls, men nu, nu är dom mina för ynka 45kr styck, och jag seglar på små rosa moln.

Lust


Cute as a Cucumber



Silent treatment


 Alla bilder är lånade och tillhör inte mig.





torsdag 7 juni 2012

Dagens ansikte

Körde på en lätt och rosa look idag!




onsdag 6 juni 2012

Somriga naglar


 Idag fick jag en ny nagelkund som heter Eva. Hon hade jättefina egna naglar, och ville ha förstärkning i gele. Hon gav mig helt fria händer desigmässigt vilket jag tog till vara på och tränade lite på One-stroke tekniken. One stroke är kortfattat ett sätt att måla vanligtvis blommor på med ett penseldrag och två färger på penseln samtidigt. Jag valde att försöka göra våra vita och rosa liljor vi har på terassen, och för att vara nybörjare är jag faktiskt nöjd. Var första gången jag testade det i överhuvudtaget, så jag får nog säga att jag är nöjd med det jag åstadkom. Jag la på en semi transparent varm rosa över hela nageln och därpå min design. Hon blev så nöjd! Och jag glad och nöjd med!



tisdag 5 juni 2012

B.YOUNG Nagellack

B.YOUNG har nu nagellack! Vi gick förbi igår utanför skyltfönstret och i en skål i fönstret som display låg massor av nagellack i alla möjliga krämiga färger och en del i glitter. Jag föll pladask för ett glitter med olika stora hexagoner i, i olika färger, så vi gick in för att titta närmare. Wow säger jag bara! Jag hade köpt hela displayen om jag kunnat. Det flesta var i cream, alltså utan skimmer eller frost, en del var rent glitter, och några få var färg med grovt glitter. Precis i min smak. Jag köpte självklart den grovglittriga med hexagoner, men också en mintgrön en gammel-lila och en koral (Orange-rosa) Annelie köpte en varm röd, och en grön. Jag har en av lacken på naglarna nu och jag kan inte än säga i helhet om det är bra eller dåligt, utan jag vill testa att ha det på mig ett par dagar, testa de olika, utan överlack och baslack och med osv. Just nu har jag endast lacket på och min observation just nu är att det tar lång tid att torka. Så med endast lacket på, 3 lager (hade det genomskinliga med hexagoner på också) Så tog det 1,5 innan det var ordenligt torrt och då var det ändå så mjukt att det inte tålde stötar. Däremot tycker jag, att om man klarar att inte sabba det på den tiden, att det nu känns nästan som en tålig formula. Det känns inte stenhårt och krispigt som om det skulle chippa sönder första eller andra dagen, men det återstår ju att se. Jag vill också nämna att jag klippt ner mina naglar, och att jag har diskmaskin så mina händer utsätts inte för den påfrestningen, däremot tvättar jag händerna 10ggr per dag säkert (kanske mer?) Nagellacken på B.Young i Norrtälje kostar 40kr st!

Nagellacken finns i B.Young butiker och på Nelly.se.

Bilden på Displayen med alla nagellack är lånad från micaela.se



måndag 4 juni 2012

Blå ögonskugga?

Blå ögonskugga är nog det som de flesta tycker är ren tabu när det kommer till smink. Det är så 80-tal!

För det första finns det massor av olika blå men det är väl speciellt klar blå eller ljusblå jag tänker på och menar. I den här sminkningen har jag lagt ut en "övergånsskugga" (Mac Wedge) en ljus brun,  och på så sätt naturaliserat den blå. Det här gör jag med alla färglada skuggor, då man vill ha färg, men inte vara för dramatisk. Jag har också lagt en mer lavendel blå uppåt för att få en tonad effekt.



Buzzador